Fysiotherapie het Kompas

Psychosomatische Fysiotherapie

Psychosomatische Fysiotherapie, Ontspanningstherapie, Adembegeleiding,

Houding en Bewegingsbegeleiding

    

Welkom bij Fysiotherapie het Kompas!

Opgelet: Wegens verbouwing zijn wij tijdelijk verhuisd naar Actief Fysiotherapie Park 16 Hoven. Adres: Van der Duijn van Maasdamweg 108, 3045 PE Rotterdam. 

Fysiotherapie het Kompas begeleid en behandelt klachten aan het bewegingsapparaat en heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van spannings– of stressgerelateerde klachten en lichamelijke klachten zonder duidelijke medische oorzaak. 

De therapeut begeleidt u in het herstellen van het verstoorde evenwicht tussen spanning en ontspanning en tussen belasting en belastbaarheid. De lichamelijke, psychologische en sociale aspecten, waaronder uw leef- en werkomstandigheden worden bij de behandeling betrokken.

U bent altijd welkom voor een oriënterend gesprek om te bepalen of deze begeleiding bij u past. Dit kan telefonisch of op de praktijk. Via het contactformulier kunt u een afspraak maken of bel met de praktijk!

T0182-391003 of 06-14048122


Corona Virus en uw begeleiding!

Bij lichte klachten, koorts en verkoudheidsverschijnselen vragen we om dit te laten weten. uw afspraak wordt dan verzet.

Op de praktijk hanteren we een Corona protocol. We houden onderling 1.5 a 2 meter afstand. Na iedere begeleiding worden contactvlakken afgenomen en gedesinfecteerd. 

Schroom niet om te bellen als je vragen hebt of voor informatie,advies en leefstijlregels indien je niet naar de praktijk kan komen. 

• Patiënten zonder klachten kunnen gewoon blijven komen. 
• We hebben extra hygiënische maatregelen genomen op de praktijklocatie.
• We leven alle voorgeschreven voorzorgsmaatregelen na.
• Neem uw eigen handdoek mee.

In onze informatievoorziening volgen wij net als het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie het RIVM. Het RIVM monitort de verspreiding van het virus en geeft aan welke maatregelen (moeten) worden genomen. De informatie verandert dagelijks, dus houd de  berichtgeving goed in de gaten. Ook geeft het RIVM antwoord op de meest gestelde vragen.


https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden


De praktijk is gehuisvest in Studio Hillegersberg aan de 

Minstreelstraat 40, 

3051 PK Rotterdam. 


Let op! Leni Sarishof om de hoek is een prive parkeerplaats voor bewoners. Parkeren daar kan niet.


U kunt informatie opvragen of een afspraak maken via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar: info@fysiotherapiehetkompas.nl


Een afspraak maken kan ook door te bellen naar 0182-391003 of 06-14048122 of door een e-mail te sturen naar : info@fysiotherapiehetkompas.nl


De titel Fysiotherapeut is wettelijk beschermd. Het Kwaliteitsregister Fysiotherapie is in het leven geroepen door de beroepsorganisatie het  KNGF, Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.