Fysiotherapie het Kompas

Psychosomatische Fysiotherapie

De praktijk

De ruimte in Rotterdam is optimaal voor ontspanningstherapie, kleine beweeggroepen en natuurlijk bewegen in een wat grotere praktijkruimte dan de reguliere behandelkamers die we als fysiotherapeuten normaliter gebruiken. De ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk.

Fysiotherapie het Kompas werkt samen met huisartsen, bedrijfsartsen, zorgverleners, psychologen, psychotherapeuten, psychiaters, maatschappelijk werkers, Arbo-diensten, sociaalpedagogisch werkers, revalidatieartsen en collega-fysiotherapeuten.

Huisbezoek

Wanneer het voor u niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen dan kan ik u ook thuis bezoeken. De huisarts of specialist  kan huisbezoek adviseren of we beoordelen samen met u of het huisbezoek nodig is.

Fysiotherapie het Kompas

Minstreelstraat 40

3051 PK Rotterdam

E: info@fysiotherapiehetkompas.nl

Telefoon: 0182-391003 / 06-14048122


Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte of een verkeerde beweging. De fysiotherapeut kijkt samen met u naar uw wensen en lichamelijke situatie en mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Zodanig dat u uit het leven kunt halen wat er in zit.